Mandura, a híd az egészség és az anyagi függetlenség között !

MENÜ

Ne feledd annak, hogy erre az oldalra kerültél,oka van!!
.
Mandura regisztráció lépésről-lépésre magyar nyelven:
https://www.youtube.com/watch?v=bP6ryPrasFU&feature=related
.
.
REGISZTRÁLNI ITT TUDSZ
Csak g-mail címmel,ha nincs 5perc alatt tudsz készíteni egyet !
.Mi történik a regisztrációd után?
1.  A regisztrációdról e-mail címedre azonnali visszaigazolást kapsz, benne lesz ajánlói oldalad linkje, és a webirodádba való belépés linkje is. 2.  Amint regisztráltál, azonnal kapsz egy ID számot, 3.  és kapsz egy angol nyelvű ajánlói weboldalt, melyet akár azonnal továbbíthatsz is barátaid felé. Az ajánlói weboldalhoz, (melyen csak hozzád tudnak regisztrálni) egy azonosítót kell létrehozni, az lesz az aldomain neved előtagja, és a webirodád egyik azonosítója is.

Nagyon fontos!
A regisztráció során általad létrehozott felhasználó nevedet később nem lehet módosítani! (user név, ill. aldomain név) Olyan nevet, kifejezést válassz ami vagy a nevedhez kötődik, vagy pl. a jövedelem szerzésez kötődik. Lehet nagyar, angol, mindegy, de csak ékezetek nélküli betűket tartalmazhat!
Ha a regisztráció utolsó lépését kihagyod véletlenül, tehát nem hozol létre falhasználó nevet, akkor a megadott e-mail címeddel és jelszavaddal lépj be a webirodádba
https://www.mandurabackoffice.com/login.php?out=true
és kattints a My Website menüre és írd le a felhasználó neved utólag. Csak ekkor jön létre ajánlói oldalad, melyen keresztül Hozzád is regisztrálhatnak!
.


ToP linkcsere

 

 

 

 

 

Soksikert kívánok !

Tisztelettel:

Kelemen Mihály

mandura29@gmail.com

70/303-9840Hírek

 • FONTOS !!!!!!!!!!!!!
  2010-11-26 20:41:20

  A MANDURA üzlet 3 fő jövedelem kifizetést biztosít, amelyek egyike a TV, azaz a Team Volume pontok után járó jövedelem.

  Az inaktív munkatársak TV ponjai 2010 December 1.-én törlődnek, ha nem aktiválják regisztrációikat első vásárlásukkal!!!

 • Elindultunk !
  2010-08-29 19:10:33

  2010. augusztus 28-án reggel, ahogy azt a cég korábban jelezte, a Mandura teljes üzleti lehetősége megnyílt!


  Elérkezett végre a pillanat, amit már hónapok óta vártunk. Véget érhet a szkeptikusok kételkedése és megerősödhet a hit mindenkiben, aki valaha is lehetőséget látott ebben az üzletben és kitartóan dolgozott a nehéz időkben is.

  Bizony, mostantól már pénzben mérik a munkánkat, igazán megérdemeljük és szükségünk is van rá! Jutalékaink egyik részét hetente, másik részét pedig havonta számolják el és fizetik ki.


  Aktívvá sikeres termékrendeléssel válhatsz és egy megrendelés 1 hónapig tart Téged aktív státuszban. A megrendelést 30 és 248 $ + áfa + szállítás érték között lehet szabadon választani aszerint, hogy milyen mélységből kívánsz jutalékjogosult lenni vagy/és mennyi termékre van szükséged az elkövetkezendő hónapra.

   

  Kérj bővebb tájékoztatót !

 • Mandura infó !
  2010-05-25 21:32:38

  Mandura Magyarországon is !

  Nincs és nem lesz regisztrációs díj !

  Csak vásárlás van !

  Minimális összeg egy termék ára 30 dollár !

  Plusz postaköltség !

   

  IRATKOZZ FEL HÍRLEVÉLRE, HOGY RÖGTÖN MEGKAPD AZ ÚJ INFORMÁCIÓKAT !

Weboldal készítés ingyen

Asztali nézet