Mandura, a híd az egészség és az anyagi függetlenség között !

MENÜ

MANDURA juice
.
A Mandura Juice-négy fajta,  tápanyagokban gazdag gyümölcsből tevődik össze, amik a világ különböző tájáról származnak !

..

A termék nem tartalmaz vegyszereket, mesterséges színezéket és töltőanyagot, mesterséges aromát, magnézium - sztearát, tartósító szereket, szénsavas vizet, cukrot stb.

.

MANDURA elősegíti a természetes energia, a szerotonin és melatonin szintjét, támogatja a porc-és ízületi funkció, segít fenntartani bélrendszer egészségét, és forrása a fehérjéknek, ásványi anyagoknak és az egészséges omega zsíroknak.

Az egészséget segítő hatásokhoz jön egy rendkívül hatékonyan működő értékesítési rendszer, amiben minden fogyasztót érdekelté tesznek abban, hogy ne titkolja el a királyi ital jótékony hatását.

 

Annak, hogy erre az oldalra kerültél,oka van!!
Ne menj el életed nagy lehetősége mellett, nézd meg a bemutatót!
Mégis úgy döntesz "engem nem érdekel", az a te döntésed !
Míg mások szárnyalnak ebben a páratlan üzletben, te ki maradsz belőle !
.
Mandura bemutató

Regisztráció

http://truck66.mandurarep.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A Durian gyümölcs a világon teljesen egyedi fajta.

Dél-kelet Ázsiában a "Gyümölcsök Királya" néven tisztelik

.

Kedvező élettani hatása miatt rendkívül keresett. Ásványi anyagok és vitaminok gazdag tárháza a durian, szellemileg-testileg fitté tesz, energizál, jelentősen csökkenti a fáradékonyságot, javítja az általános közérzetet, és afrodiziákumként jó hatással van a potenciára is.

.
Élettani hatása Fitté tesz,
jelentősen csökken a fáradékonyság,
jókedvet varázsol és nem utolsósorban segít a potenciálon.
Fokozott mértékben tartalmaz Omega3-t, ami tehát nemcsak mélytengeri halakból nyerhető.
Fehérjetartalma miatt vegetáriánusok számára is javallt.


1. Fáradtságűző, javítja az általános közérzetet, jó értelemben "feldob"; elképesztő szellemi és testi frissességet nyújt koffein v doppingszer nélkül.
Ezért éjszakázóknak (bulizóknak, éjszakás műszakban dolgozóknak, vizsgára tanuló egyetemistáknak, kamionosoknak, taxisoknak) kiemelten is ajánlott!

2. Afrodiziákumként fokozza a szexuális vágyat és teljesítőképességet!

3. Antioxidánsai megóvhatnak a ráktól, fiatalítanak, csodássá teszik bőrünket.

• Javítja a közérzetet
• Természetes energiát biztosít
• Élénkítő hatást fejt ki - "bioredbull"-nak is nevezik
• Elősegíti az anyagcserét
• Fontos tápanyagokat biztosít
• Másodlagos növényi tápanyagokat, antioxidánsokat és esszenciális zsírsavakat tartalmaz
.
Tápanyagok a gyümölcsben
• Makro tápanyagok, fehérje, szénhidrát, ballasztanyagok, zsír
• Természetes, gazdag forrást biztosít aminosavakból, esszenciális zsírsavakból és egyedülálló szerves kénvegyületekből.
• Ballasztanyagokban, B-vitaminban, C-vitaminban és ásványi anyagokban gazdag.
• Antioxidatív hatást kifejtő flavonoidokat tartalmaz.
Tápanyagtartalom: Omega 3, omega 6, thiamin(B1), riboflavin, niacin(B3), B6 vitamin, vas, magnézium, foszfor, kálium, cink, réz, mangán

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

manduraklub

Az Acai (ejtsd: ászáj vagy ászái) bogyó vagy Acai gyümölcs

.

Nagyon finom trópusi íze van. Észak-Brazíliában, az Amazonas vidékén élő emberek már több száz éve fogyasztják, gyógyító hatása legendás.

.

Az amazóniai acai bogyót (melyben 10-szer annyi antioxidáns van, mint a szőlőben és 2x annyi, mint a kékáfonyában) tartják a legjobb tápértékkel rendelkező gyümölcsnek a világon.

Lehet, hogy ez a legtökéletesebb étel a világon, mivel tele van tápanyagokkal, beleértve vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, étkezési rostot, ami a kutatások szerint elősegíti az emésztési rendszer egészséges működését, csökkenti a koleszterin-szintet és segít megállítani az idő előtti öregedést.

.

Ugyanezt teszi a bogyóban nagy mennyiségben található E-vitamin is. Az emészthetetlen rostok csökkentik egyes rákfajták kialakulásának a veszélyét is.

Az omega zsírsavak (6 és 9) nélkülözhetetlenek az egészséges idegrendszer kialakulásához és regenerálódásához.

Ezenkívül segítenek meggyógyítani és megfiatalítani az izmokat egy intenzív testmozgás után, és bizonyítottan csökkentik az LDL, és fenntartják a HDL koleszterin-szintet.

A zsírsav aránya az acaiban olyan, mint az olíva olajban.

.

Tanulmányok szerint ez is hozzájárul ahhoz, hogy a mediterrán országokban olyan alacsony a szívbetegségek aránya.

Az acai egy majdnem tökéletes aminósav összeállítást tartalmaz.

Az aminósavak létfontosságúak az izom megfelelő összehúzódásához, regenerációjához, fejlődéséhez, és az állóképesség, erő, folyamatos energiaellátás biztosításához.

Az acai bogyónak antioxidáns, baktériumölő, gyulladáscsökkentő és antimutagén tulajdonsága van. Bőséges forrása az antocianinoknak, melyek a flavonoidok egy különálló csoportját alkotják.

Az American Chemical Society (Amerikai Kémiai Társaság) által publikált, a Michigani Állami Egyetemen 2004 decemberében végzett, szakmailag lektorált kísérlet szerint az antocianinok akár 50 %-kal is tudják javítani az inzulin termelést!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

manduraklub

Mangosztán a "menyország ajándéka"

.

Egyedülálló összetétellel bíró növény, melynek fő hatóanyaga a xanthon.

A xanthon egy erőteljes antioxidáns hatású flavonoid, de a gyümölcs ezenkívül más antioxidáns hatású vegyületeket - polifenolokat, katechineket, illetve szintén antioxidáns hatású C-vitamint is gazdagon tartalmaz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

manduraklub

Blueberry (Kék Áfonya)

.

A hangafélék családjába tartozó, a nyirkos, savas talajú erdőket kedvelő cserje.

Gyümölcsét már a történelem előtti idők óta fogyasztják, azonban az orvostudomány először a XVI. században említi.

.

*Rengeteg értékes anyagot tartalmaz: flavonoidokat (pl: antocianidint), A-, B-, és C-vitamint, cukrokat (kvercetin, katechin), pektint, valamint cseranyagok, savak (pl: tannin), króm és mangánvegyületeket.

*Kiemelkedően magas a kálium tartalma. Van benne továbbá kálcium, vas, magnézium, mangán, cink, kén és foszfor.


*Króm tartalma miatt vércukorszint csökkentő hatása van, erősíti a kapillárisok falát, javítja a látást.

*Fekete inzulinnak is hívják, mivel a levelében lévő myrtillin képes a cukorbetegség tüneteit csökkenteni, vagy akár megszüntetni.

*Jó hatása miatt a visszér és az aranyér kezelésére is alkalmazzák, különösen terhesség idején, amikor ezekre a betegségekre fokozott a hajlam.

.

*Kíválóan alkalmazható a farkasvakság kezelésére, mivel javítja a szem alkalmazkodó képességét a sötétben.

*Továbbá jótékonyan hat a szembevérzésre, a szemgyulladásra, az ér- és ideghártya gyulladásra (korioretinisz), valamint a cukorbetegségből fakadó szemérrendszeri elváltozásokra.

*Az áfonyák festékanyaga antioxidáns hatású, ezáltal megvédi a sejteket a szabad gyökök okozta károsodástól, mint a rák valamint a szív- és érrendszeri betegségek.

*Növeli a hajszálerek rugalmasságát.

*Javítja a vérkeringést.

.

*Szárított gyümölcsként használva megszünteti a hasmenést.

*A főzött áfonyapép kíválóan alkalmas a nedvedző sömör kezelésére. Jó hatással van a bélflórára, az emésztési zavarokra, a bélfertőzésekre és a bélgörcsökre.

*Használható még felső légúti megbetegedésekre, epe-húgykő-problémáknál, reuma, ekcéma, vérnyomásproblémák esetén.Baktériumölő hatással is rendelkezik.

*Terméséből "gyógypálinkát" is főznek, melyet szájüregi- és fogínygyulladás esetén fogyasztanak. *Lassíthatja az öregedést, és segít megőrizni a szellemi frissességet.

Asztali nézet